| Samochód Setha | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Seth
Nasze Postacie Wpojenie::
| Temat: Samochód Setha Sob Cze 19, 2010 11:50 pm | |
| Volvo C30 - po małym tuningu ;D | |
|
| |
Lily Carter ADMIN
| Temat: Re: Samochód Setha Wto Cze 22, 2010 6:00 pm | |
| //Don Carterow/ wejscie/wyjscie//
Wsiadlam do samochodu. Chwile po mnie wsiadl Seth i ruszylismy. -W Seattle sa dobre sklepy. Powiedzialam po chwili patrzac przed siebie na droge. Nie balam sie juz szybkiej jazdy. Wrecz przeciwnie - zaczela mi sie podobac. | |
|
| |
Seth
| Temat: Re: Samochód Setha Wto Cze 22, 2010 6:36 pm | |
| //wejscie/wyjscie domu Lily
-Ok,czyli do Seattle.Za 10 min będziemy na miejscu - powiedziałem i złapałem ją za ręke | |
|
| |
Lily Carter ADMIN
| Temat: Re: Samochód Setha Wto Cze 22, 2010 8:08 pm | |
| Usmiechnelam sie do niego i ujelam jego dlon w tym samym momencie co on, moja. Wiedzialam ze jego samochodem szybko dojedziemy do Seattle. Za szyba samochodu widzialam tylko mijane przez nas z szybka predkoscia drzewa i inne rosliny. Od czasu do czasu mijalismy jakis domek. Caly czas myslalam o tym co by tu nowego zrobic w ogrodzie. | |
|
| |
Seth
| Temat: Re: Samochód Setha Wto Cze 22, 2010 8:14 pm | |
| Po tych 10 minutach zaparkowałem na parkingu.Wyszedłem z samochodu i otworzyłem drzwi przed Lily. -Prowadź kochanie - powiedziałem i złapałem ją za rękę. | |
|
| |
Lily Carter ADMIN
| Temat: Re: Samochód Setha Wto Cze 22, 2010 8:17 pm | |
| Usmiechnelam sie i wyszlam z samochodu za pomoca ukochanego. Wprawdzie nie potrzebowalam do tego pomocy ale jak ja oferowal to czemu nie. -Okej.. To najpierw do Plantagenu zeby poszukac jakis roslinek... Powiedzialam po czym usmiechnelam sie do niego i pocalowalam go krotko. Po chwili bylismy juz w drodze do Plantagenu.
//Seattle/ Plantagen// | |
|
| |
Seth
| Temat: Re: Samochód Setha Sro Cze 23, 2010 10:52 pm | |
| //ten sklep o śmiesznej nazwie,plantagen czy coś
-Niedługo nasz ślub etc i wieczory panieński i kawalerski ... macie jakieś szczególne plany ? tzn ty i dziewczyny ? | |
|
| |
Lily Carter ADMIN
| Temat: Re: Samochód Setha Sob Cze 26, 2010 8:35 pm | |
| //Plantagen//
Zasmialam sie.. -O nie nie... Tego to sie nie dowiesz.. Zasmialam sie ponownie. -Moze i jade wedlug starych zasad ale tak zostalam wychowana.. Przypomnialam, widzac jego mine. Dobrze wiedzialam ze Seth chcialby wiedziec co bedziemy tam robic. Ale ja nie mialam zamiaru go o tym informowac. Co to to nie.. | |
|
| |
Seth
| Temat: Re: Samochód Setha Nie Cze 27, 2010 2:06 am | |
| Uśmiechnąłem się mimowolnie. -Ja sądzę że chłopaki przygotują coś fajnego dla nas.Fakt,większość z nas jest wpojona...ale to nie znaczy że nie możemy się zabawić.Znając Jake'a i Paula będą ładne panie ... - powiedziałem bardziej do siebie | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Samochód Setha | |
| |
|
| |
| Samochód Setha | |
|